SKU
HI84533-02

MINI TITRUES PËR TË MATUR PËRQËNDRIMIN E AMINOACIDEVE TEK VERA DHE LËNGJET E FRUTAVE - HI84533

In stock

HI84533U është tepër I thjeshtë, I shpejtë , I dizenjuar për matjen e përqëndrimit të aminoacideve tek verërat apo lëngjen e frutave. Bazohet në e titullimit acid-bazë dhe përdor një metodë të paraprogramuar me algoritma për të realizuar këto matje perfekte. HI84533U është I pajisur më një piston preciz të pompës dozuese, e cila bazon vëllimin e saj të shpenzuar tek ndryshimi I tensionit. Kjo metodë zvogëlon kohën që do të duhej për një titullim manual. Ky instrument përmban gjithcka që duhet për të realizuar matjet e sakta. Të gjitha kimikatet e nevojshme janë të matura dhe të paketuara sipas nevojës së titruesit, pompës, reagentëve, ju nuk do të keni nevojë për llogaritje analitike.

  • Pompa me piston për rezultate më të mira
  • Sensor pH (elektrodë), junction qelqi
  • Reagentë të parapërgatitur

Detaje

HI84533U është tepër I thjeshtë, I shpejtë , I dizenjuar për matjen e përqëndrimit të aminoacideve tek verërat apo lëngjen e frutave. Bazohet në e titullimit acid-bazë dhe përdor një metodë të paraprogramuar me algoritma për të realizuar këto matje perfekte. HI84533U është I pajisur më një piston preciz të pompës dozuese, e cila bazon vëllimin e saj të shpenzuar tek ndryshimi I tensionit. Kjo metodë zvogëlon kohën që do të duhej për një titullim manual. Ky instrument përmban gjithcka që duhet për të realizuar matjet e sakta. Të gjitha kimikatet e nevojshme janë të matura dhe të paketuara sipas nevojës së titruesit, pompës, reagentëve, ju nuk do të keni nevojë për llogaritje analitike.

  • Pompa me piston për rezultate më të mira
  • Sensor pH (elektrodë)
  • Reagentë të parapërgatitur

DOUBLE JUNCTION pH ELEKTODË

HI84533U është e pajisur më nje elektrodë pH prej qelqi HI1131B. Kjo elektrodë rimbushet dhe ka një “veshje të dyfishtë’’ duke minimizuar kështu kontaminimin e elektrodës. Kjo elektrodë ka një sensor në formë sferike , e cila mundëson një sipërfaqe të konsiderueshme kontakti më lëngun, gjithashtu ajo është e  kompozuar me qelq rezistent ndaj nxehtësisë duke e bërë atë perfekte në përdorim.

 

Pompa “piston driven dosing”

Ky instrument është I pajisur më një pompe dozuese , sistemi I të cilës përdor një motor ku cdo sasi është e matur në mënyrë shumë precize dhe vëllimi I shpërbërë gjithashtu. Sistemi është I programuar në mënyrë të tillë që titulluesi të matet direkt duke u bazuar në përgjigjen e tensionit të atij paraardhës.Kjo formë e llogaritjes shpejton procesin dhe është tepër e saktë.

 

PËRZJERSI AUTOMATIK

Ky përzjerës mbahet zakonisht në shpejtësinë prej 600 rpm, mund të ndryshoj vetëm nga viskoziteti I tretësirës që është duke u titulluar

 

HI84532-Help

 

INTERFACE – TEPËR E LEHTË PËR TÚ PËRDORUR

HI84533U ka një ndërtim të lehtë dhe në përdorimin e tij.Ai vjen me një ekran të qartë dhe të lehtë për tu përdorur. Në castin që ju e ndizni për herë të parë ai ka nje sistem ‘tutorial’ për t’ju mësuar ju hap pas hapi cdo proces. Instrumenti gjithashtu përmban butonin ‘help’ që do t’ju  vijë ju në ndihmë gjatë procesit të kalibrimit dhe titullimit.

 

HI84500-Procedure-Warnings

 

LAJMËRIMET

Përdoruesit do të lajmërohen nëse ka gabime në procedura gjatë realizimit të titullimit.

HI84502-Titration-Curve

 

MËNYRA GRAFIKE

Ky titullues I vogël do të mund të përkthej të dhënat menjëherë në një grafik per titullimin e realizuar.

 

HI84532-Log-Recall

 

LOG-ON-DEMAND

HI84533U ju lejon të vendosni të dhëna për gati 400 mostra prej të cilave 200 do të jenë për rezultate rreth titullimit dhe 200 të tjera për pH/mV. Të dhënat mund të ruhen dhe të eksportohen në një USB dhe mund t’I kaloni fare thjeshtë në kompjuterin tuaj.

 

HI84530-pH-Electrode-Condition

 

pH/ mV METRI

Jo vetëm një matës automatik I titullimit, por HI84533U mund të përdoret si një matës I mirë I pH/mV.Si një pH metër ai ka një sistem kalibrimi automatik më  rezultate tepër të sakta +,- 0.01 pH, gjithashtu realizon dhe automatizimin e temperaturës.

 

hi84529-cal

 

CAL CHECK

Saktësia është ajo cfarë Hanna përpiqet fortë të siguroj, dhe kjo realizohet me anë të opsionit cal check, I cili analizon përgjigjen e elektrodave në procesin e kalibrimit, bazuar në këto përgjigje indikatorët shfaqen në ekran për t’ju udhëzuar për problemet që mund të shfaqen nga kontaminimi I buferit, elektrodës që thyhet apo kontaminohet etj. Ky sistem nuk siguron vetëm një matje të saktë të pH por dhe të titullimit për përcaktimin e aciditetit.

 

 

 

Specifikimet

sku HI84533U-01
Range "(as N) Low Range: 2.14 to 28.57 meq/L; 0.21 to 2.85 meq%; 30.0 to 400.0 mg/L; High Range: 21.7 to 71.4meq/L; 2.14 to 7.14 meq%; 300 to 1000 mg/L"
Rezolucioni Low Range: 0.01 meq/L; 0.01 meq%; 0.1 mg/L
High Range: 0.1 meq/L; 0.01 meq%; 1 mg/L;
Saktesia (@25ºC/77ºF) ±0.1 mg/L ose 3% e leximit, 
Vellimi i mostres Low Range: 10 mL
High Range: 5 mL
Metoda titullim acid baze
Principi

Realizimi I titullimit, rregullimi I pH 8.0 – 8.5 ne 0.1 increm.

Shpejtesia e pompes 10 mL/min
Shpejtësia e përzierjes 600 rpm
pH Varion -2.0 ne 16.0 pH; -2.00 ne 16.00 pH
pH Rezolucion 0.1 pH / 0.01 pH
pH Saktesia (@25ºC/77ºF) ±0.01 pH

Kalibrimi I pH

Një , dy ose tre pika kalibrimii dhe 4 bufera (4.01,7.01,8.20,10.01)

Temperatura (rregullimet) manual ose automatike
mV Varion -2000.0 deri ne 2000.0 mV
mV Rezolucion 0.1 mV
mV Saktesia (@25ºC/77ºF) ±1.0 mV
Temperatura Range -20.0 ne 120.0°C; -4.0 ne 248.0°F; 253.2 to 393.2 K
Rezolucioni i temperatures 0.1°C; 0.1°F; 0.1K
Saktesia e temperatures (@25ºC/77ºF) ±0.4°C; ±0.8°F; ±0.4 K
Të dhëna hyrëse Më shumë se 400 ( 200 titrations, 200 pH/mV readings)
Elektroda HI1131B qelq
Sonda e temperatures HI7662-T stainless 
Mjedisi 0 ne 50°C (32 ne 122°F); RH max 95% non-condensing
Paisje per ndezjen 12 VDC adapter (included)
Dimensionet 235 x 200 x 150 mm (9.2 x 7.9 x 5.9”)
Pesha 1.9 kg (67.0 oz.)
Informacion*

HI84533 vjen me elektrodën HI1131B pH , HI7662-T sensorin e temperaturës ,HI7082 solucionin mbushës të elektrodës (30 mL), HI84533-50 (230mL) solucionin titullues ,HI84533-55 kalibruesin (120 mL), HI84533-61 reagenti formol base (230 mL) ,  HI84533-62 pH adjustment reagent (30 mL), HI84533-60 hydrogen peroxide reagent (30 mL),100 mL enë kimike qelqi (2),  valvulë për pompën, 5 mL shiringë, 1 mL pipetë plastike, set tubash (aspiration tube with titrant bottle cap and dispensing tube with tip), përzierës, solucion pastrues për depozitën e verës (2), solucion pastrues për njollat e verës (2), 12 VDC adapter dhe manualin udhëzues.

Garancia 2 vite
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara