SKU
HI84533-50

Tretësirë titulluese për Mini Titruesin për Numrin Formol-HI84533-50

3 547,57 Lekë
In stock

HI84533-50 është një tretësirë me vëllim 230 ml për përdorim me Mini Titruesin e Numrit Formol HI84533 për analizën e verërave dhe lëngjeve të frutave. Tretësira titruese HI84533-50 përdoret si për zonën Low and Hight Range të numrit të formolit. Titranti është i standardizuar paraprakisht duke siguruar që titrimet të jenë të shpejta, të sakta dhe të thjeshta për t'u kryer.

  • Titrant i para-standardizuar
  • Data e skadencës dhe numri i lotit të shënuara qartë
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri

Detajet

HI84533-50 është një tretësirë me vëllim 230 ml alkaline që përdoret si për përcaktimin e nivelit të ulët ashtu edhe për atë të lartë të numrit të formolit në verë. Mini titruesi HI84533 është krijuar për të përcaktuar numrin e formolit të verës dhe lëngjeve të frutave me anë të titrimit potenciometrik si në intervalin e ulët (30,0 deri në 400,0 mg/L si N) ashtu edhe në atë të lartë (300 deri në 1000 mg/L si N).

Përmbajtja e aminoacideve dhe komponimeve të tjera të azotit në verë ose lëngje frutash përcaktohet nga një titrim i bazë-acid në një pikë përfundimtare të pH fikse dhe shprehet si azot total i asimilueshëm. Përcaktimi i numrit të formolit është i mundur vetëm pas neutralizimit të acideve të titrueshme të pranishme me një rregullim të pH me reagentin HI84533-62, i ndjekur nga bllokimi i grupeve amino nga reaksioni me reagentin bazë formol HI84533-61. Titrimi kryhet më pas me tretësirën titruese HI84533-50.

Reagentët zëvendësues të nevojshëm për të operuar HI84533 përfshijnë:

 

Intervali i ulët - 30,0 deri në 400,0 mg/L si N

Intervali i lartë - 300 deri në 1000 mg/L si N

Standardi i kalibrimit të pompës

HI84533-55

HI84533-55

Tretësirë titulluese

HI84533-50

HI84533-50

Reagent për rregullimin e pH

HI84533-62

HI84533-62

Reagent për numrin  formol

HI84533-61

HI84533-61

Reagent shtesë

HI84533-60

HI84533-60

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara