SKU
HI84533-60

Reagenti i peroksidit të hidrogjenit për Mini Titruesin për Numrin Formol- HI84533-60

3 547,57 Lekë
In stock

HI84533-60 është një tretësirë me vëllim 30 ml për mostrat në Mini Titruesin për Numrin Formol HI84533 për analizën e verës dhe lëngjeve të frutave. Mini titruesi HI84533 është krijuar për të përcaktuar vlerat e nivelit të ulët dhe të lartë të numrit të formolit në verë dhe lëngje frutash. Mostrat e verës ose të lëngjeve të frutave që përmbajnë nivele të larta të dioksidit të squfurit (SO2) mund të sjellin gabime në përcaktimin e numrit të formolit. Me mostra të tilla është e nevojshme të shtohen disa pika të reagentit të peroksidit të hidrogjenit HI84533-60 për të neutralizuar SO2 përpara titrimit.

  • Tretësirë e matur paraprakisht
  • Data e skadencës dhe numri i lotit të shënuar qartë
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri

Detajet

HI84533-60 është një tretësirë me vëllim 30 ml që është i nevojshëm për mostrat e verës dhe lëngjeve të frutave që përmbajnë nivele të larta të SO2. Reagenti neutralizon SO2  prezent dhe siguron një përcaktim të saktë të numrit të formolit. Përmbajtja e aminoacideve dhe komponimeve të tjera të azotit në verë ose lëngje frutash përcaktohet nga një titrim bazë-acid në një pikë përfundimtare të pH fikse dhe shprehet si azot total i asimilueshëm. Përcaktimi i numrit të formolit është i mundur vetëm pas neutralizimit të acideve të titrueshme të pranishme me një rregullim të pH me reagentin HI84533-62, i ndjekur nga bllokimi i grupeve amino nga reaksioni me reagentin bazë formol HI84533-61. Titrimi kryhet më pas me tretësirën titulluese HI84533-50.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara