SKU
HI84533-62

Reagenti i rregullimit të pH - HI84533-62

3 547,57 Lekë
In stock

HI84533-62 është një tretësirë me vëllim 30 ml që përdoret në aparatin Mini Titrues për Numrin Formol HI84533 për analizën e verërave dhe lëngjeve të frutave. Mini titruesi HI84533 është krijuar për të përcaktuar vlerat e nivelit të ulët dhe të lartë të numrit të formolit në verë dhe në lënget e frutave. Përcaktimi kërkon shtimin e reagentit të rregullimit të pH HI84533-62 për të rritur vlerën e pH të kampionit përpara shtimit të reagentit të formolit dhe titrimin pasues.

  • Tretësirë e matur paraprakisht
  • Data e skadencës dhe numri i lotit të shënuar qartë
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri

Detajet

 

HI84533-62 është një tretësirë me vëllim 30 ml që përdoret për përcaktimin e numrit të formolit në verëra dhe lëngje frutash. Reagenti i rregullimit të pH HI84533-62 përdoret gjatë analizës sepse rrit pH-in e kampionit përpara titrimit. Rregullimi me këtë tretësirë ​​alkaline siguron që kampioni të jetë në pH-in e saktë përpara shtimit të reagentit bazë të formolit dhe titrimit pasues. Përmbajtja e aminoacideve dhe komponimeve të tjera të azotit në verë ose lëngje frutash përcaktohet nga një titrim bazë-acid në një pikë përfundimtare të pH fikse dhe shprehet si azot total i asimilueshëm. Përcaktimi i numrit të formolit është i mundur vetëm pas neutralizimit të acideve të titrueshme të pranishme me reagentin HI84533-62, i ndjekur nga bllokimi i grupeve amino nga reaksioni me reagentin bazë formol HI84533-61.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara