SKU
HI8614N

Transmetues pH me dalje të izoluar galvanikisht 4-20 mA - HI8614

In stock

HI8614N është një transmetues pH rezistent ndaj ujit, i krijuar për t'u përdorur me një sondë standarde të pH me rezistencë të lartë me lidhës BNC. Sinjali përpunohet më pas nga një përforcues i veçantë me rezistencë të lartë, i cili transmeton një rrymë dalëse drejtpërdrejt proporcionale me sinjalin e hyrjes.

  • Kompensimi i temperaturës siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.
  • Dizajn rezistent ndaj ujit.
  • HI8614LN ka ekran opsional me ndriçim të pasëm, LCD për shikim të lehtë (pa LCD në HI8614N).

Kompensimi automatik i temperaturës (ATC)

Kompensimi i temperaturës kryhet nga qarku ATC (Automatic Temperature Compensation) i transmetuesit kur matjet merren me një sondë të temperaturës të bashkangjitur; nëse ATC nuk kërkohet, është gjithashtu e mundur të zëvendësohet një rezistencë fikse për sondën e temperaturës.

Kalibrim i lehtë

Kalibrimi kryhet shumë lehtë sipas udhëzimeve.

Fleksibël për nevojat tuaja

Transmetuesi mund të lidhet me çdo kontrollues Hanna që pranon hyrje analoge.

Lidhës BNC

Transmetuesit përdorin një prizë universale BNC për lidhje të shpejtë dhe të sigurt me çdo elektrodë me një lidhës BNC.

Input i izoluar

Hyrja është e izoluar nga qarku aktual për të eliminuar problemet që lidhen me kabllot me izolim të ulët, lidhjet e shumëfishta të elektrodave dhe një tension i zakonshëm i modalitetit deri në 100 V siguron lexime të vërteta diferenciale.

Versioni me LCD

Versionet HI8614”L” lejojnë verifikimin dhe monitorimin e lehtë të vlerave të matura dhe është më e lehtë për tu kalibruar dhe mirëmbajtur.

Specifikimet

pH   

 

Intervali 

0.00 në 14.00 pH; 4–20 mA 

Rezolucion (për modelet “L” ) 

0.01 pH; 0.01 mA 

Saktësia

±0.02 pH; ±0.02 mA   

Kompensimi i kalibrimit:

±2 pH; ±2.2 mA; slope: 86 to 116%; ±0.5 mA 

Kompensimi i temperaturës

fikse ose automatike nga 0 në 100°C (32 në 212°F) me sondën HI76608 

Recorder Output 

4-20 mA (e izoluar) 

Load 

max 500 Ohm   

Input Impedance 

1012 ohm 

Burimi i energjisë

HI8614N: 18-30 VDC; HI8614LN: 20-36 VDC 

IP Rating 

IP65 

Dimensionet

165 x 110 x 71 mm (6.5 x 4.3 x 2.8’’) 

Pesha

1 kg (2.2 lb.) 

Informacion për porosi

HI8614N dhe HI8614LN (me ekran ) janë të pajisura me udhëzime. 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara