SKU
HI93735-0

Reagent kolorimetrik për fortësinë totale - HI93735-0

14 557,28 Lekë
In stock

HI93735-0 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të fortësisë totale të ulët, mesatar dhe të lartë .Ka mjaft reagentë për 100 teste për t'u përdorur me Hi96735 Total Hardness EPA Portable Photometer të Hanna. Këto reagentë me cilësi të lartë kanë shënuar qartë numrin e LOTIT dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri. Reagentë pre made për lehtësinë e përdorimit Të përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë.

Detaje

HI93735-0 janë reagentë me cilësi të lartë që janë pre made, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Këto reagentë ndjekin metodën e rekomanduar të EPA 130.1 në të cilën reagimi midis kalciumit, magnezit dhe reagentëve shkakton një ngjyrë të kuqe-violet në mostër. Në varësi të gamës së mostrës, një nga tre shishet e reagentit A do të përdoret, ndërsa reagenti B dhe C përdoren për të gjitha vargjet. Thjesht duke shtuar në mostër shishen e reagentit të lëngshëm A, dy pika reagente B dhe paketimin e reagentit C, reaksioni midis kalciumit dhe magnezit dhe reagentëve shkakton një ndryshim të ngjyrës që varet nga përqendrimi. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga fotometri i përputhshëm HI96735 dhe përqendrimi do të shfaqet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) si CaCO3. Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0 deri 250 mg/L, 200 deri 500 mg/L, ose 400 deri 750 mg/L si CaCO3 ngurtësi totale.

 

Specifikimet

Paketa 

Pako dhe shishe 

Sasia 

100 sete 

Metoda 

Përshtatja e metodës së rekomanduar të EPA 130.1 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara