SKU
HI8936AN

Transmetuesi i konduktivitetit që përdoret me sondat me katër unaza - HI8936

In stock

HI8936 është një transmetues përçueshmërie që përdor një sonde potentiometrike me katër unaza. Kjo sondë është pothuajse e imunizuar nga ndotja nga tretësirat e papastra. Kjo lejon transmetuesin të operojë në çdo kohë.

 

  • Kompensimi automatik i temperaturës siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.
  • Backlit opsional, ekran LCD për shikimin e lehtë.

Instalim i lehtë

Transmetuesi HI 8936 mund të jetë i montuar me mur në çdo vend të volitshëm afër vendit të matjes. Seria HI8936 duhet të përdoret së bashku me sondën në linjë HI7635 ose sondën e platinit HI7638.

 

Kompensim automatik i temperaturës

Efektet e temperaturës kompensohen duke përdorur si sensorin e temperaturës të ndërtuar në sondë dhe qarkoren ATC të transmetuesit me një 2%/°C.

 

LCD opsionale

Versionet HI8936 "L" lejojnë verifikimin dhe monitorimin e lehtë të vlerave të matura dhe është më e lehtë për t'u kalibruar dhe mirëmbajtur.

 

Lidhje e Drejtpërdrejtë e Sondave

Lidhja direkte e sondave me transmetuesin siguron një lidhje elektrike pozitive pa humbje të sinjalit në distanca të gjata.

 

Specifikime

 

Gama e EC

HI8936A & AL: 0.0 deri 199.9 mS/cm HI8936B & BL: 0.00 deri 19.99 mS/cm HI8936C & CL: 0 deri 1999 μS/cm HI8936D & DL: 0.0 deri 199.9 μS/cm

Rezolucioni

HI8936A & AL: 0.1 mS/cm HI8936B & BL: 0.01 mS/cm HI8936C & CL: 1 μS/cm HI8936D & DL: 0.1 μS/cm

Saktësia

±2% f.s. (duke përjashtuar gabimin e sondave)

Kalibrimi

manual, dy pika

Kompensimi i temperaturës

fikse ose automatike nga 0 në 50°C (32 deri në 122°F) me β=2%/°C

Sonda

HI7635 për aplikimet në linjë (nuk është përfshirë)

Regjistrues

Dalja 4-20 mA, jo e izoluar, max 500 Ohm

Furnizimi me energji

pa LCD: 12-30 VDC; me LCD: 17-36 VDC

Overtime ( i rregullueshëm)

zakonisht nga 5 deri në 30 minuta

Impedanca e hyrjes

10¹² ohms

Furnizimi me energji

BL981411-0: 12 përshtatës VDC (përfshirë); BL981411-1: 115/230 VAC; 50/60Hz

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); RH max 95% jo kondensues IP Rating IP65

Dimensionet

165 x 110 x 71 mm (6.5 x 4.3 x 2.8'')

Pesha

1 kg (2.2 lb.)

Informacione**

Të gjitha modelet HI8936 janë të pajisura me udhëzuesTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara