SKU
HI99111

pH METËR PORTATIV ( I LËVISSHËM ) PËR TË ANALIZUAR VERËN- HI99111

537,00 € 59.070,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 537,00 EUR (59.070,00 Lekë)

In stock

I dizejnuar për ta bërë sa më të lehtë matjen e pH gjatë procesit të bërjes së verës dhe nëse ato përmbajnë shumë mbetje të ngurta.Detektuesi HI10483 përbëhet nga një trup I qelqtë, majë sferike dhe nga sistemi CPS Hanna për të parandaluar bllokimet, duke e bërë atë ideal për analizat e pH te vera.

  • ±0.02 pH saktësi
  • Ka të bashkangjitura dhe solucionet, bateritë cdo gjë që ju duhet për të nisur matjet menjëherë.
  • I specializuar për matjen e pH të lëngjeve, mushtit, verës

wine-ph-meter-hi99111

Doreza apo detektuesi

Cdo të dhënë të matur e shfaq në ekran.

 

Indikatori për gjendjen e baterisë ( low)

Bateritë e përfshira mundësojnë 1200 orë punë. Kur niveli I baterisë është poshtë 10% një symbol paralajmërues do t’ju shfaqet , dhe nëse bateria e ulët ka impact në përfundimet tuaj ekrani do të fiket fare që ta shmangi këtë problem.

Fikje automatike

Ky opsion mund të vendoset për të fikur instrumentin pas 8 deri në 60 minuta, nëse ne e heqim si opsion instrumenti do tq qëndroj I ndezur. Ky opsion zgjat jetën e baterisë, nëse ju gabimisht e keni lënë të ndezur.

hi99-foorcare-quick-connector

 

Të përshtatur për të rezistuar

Të dizenjuar në atë formë që të kenë mundësi të rezistojnë në mjedise të ndryshme, të jenë rezistente ndaj pluhrave , ujit.

Të qënurit portativ , të lëvizshëm

Dizajni I tyre për tu mbajtur në dorë lehtë për të kryer testimet, ekrani I tyre I qartë mundëson pamje shumë të mirë të marrjes së rezulatateve.

Detektori/ doreza

Detektori I përshtatur mund të hiqet dhe të vendoset shumë lehtë dhe shpejt. Materiali I cili e mbështjell atë e ndihmon që kabulli të jetë gjithmonë I sigurt.

Matjet që ju do të realizoni kërkojnë vëmëndje tepër të lartë, gjithashtu dhe elektrodat që ju do të përdorni. HI99111 pH metri i verërave përmban një dorezë HI10483 e cila është dizenjuar me kujdesin më të madh për të patur analiza të sakta të pH për lëngje, musht, verë.

 

win-ph-electrode-sleeve-open-closed-hi10482

 

 

Sistemi kundër bllokimit CPS

Sistemi kundër bllokimit (CPS) është perfekt për të matur pH e mostrave me mbetje të ngurta. Kur një elektrodë kontaminohet PTFE mund të lëvizet për të pastruar papastërtitë, duke zgjatur jetën e elektrodës 20 herë me shumë se ajo normalia.

Maja sferike

Maja sferike është e dizenjuar e tillë për të rritur sipërfaqen e kontaktit në mostër.

Materiali I qelqtë

Një elektrodë e tillë është shumë lehtë e pastrueshme, qelqi gjithashtu është rezistentë dhe kjo do të japi matje më të sakta.

 

 

Ne besojmë se të blini një pH meter duhet të jetë dicka e lehtë. pH metri Hanna është I pajisur me cdo gjë që juve ju duhet për të patur rezultate te shpejta, të sakta.

Buferat e përdorura

Kur kalibroni në lidhje më pH duhet të jeni duke përdorur buferin e saktë, pasi kjo është shumë e rëndësishme. Ne përfshijmë disa bufera për ju , sa për të nisur.

Solucion pastrues për depozitën e verës

Solucion pastrues për njollat e verës

pH metri vjen së bashku me solucionin pastrues I cili është I krijuar në atë formë që të largoj njollat e verës nga elektrodat. Ky detergent I koncentruar mban pajisjen tuaj të pastër dhe në gjendje optimale.

 

hi99-connectors-old-vs-new

HI99111 Modelet dhe aksesorët e levizshme

 HI99111  I vjetër (majtas)

  • Përdor dorezën FC1048D pH me DIN Connector
  • E përshtatshme me HI710024 Shockproof Boot

 

 HI99111 (djathtas)

  • Përdor dorezën F10483 pH me Quick DIN Connector
  • E përshtatshme me HI710029 Shockproof Boot

*dizajni I ri përshtatet me atë të vjetrin , por jo anasjelltas.

Specifikimet

sku

HI99111

pH Range

-2.00 ne 16.00 pH / -2.0 ne 16.0 pH

pH Rezolucion

0.01 pH / 0.1 pH

pH Saktesia (@25°C/77°F)

±0.02 pH / ±0.1 pH

Kalibrimi i pH

Automatik, 1 ose 2 pika që përzgjidhen midis dy seteve te buferit  (standard: 3.00/7.01/10.01 or NIST: 3.00/6.86/9.18) set Standard: 4.01; 7.01; 10.01 or NIST: 4.01; 6.86; 9.21

mV Range

±825 mV (pH-mV)

mV Rezolucion

4 mV

mV Saktesia

±1 mV (pH-mV)

Temperature Range

-5.0 ne 105.0 °C/23.0 ne 221.0 °F

Temperatura Rezolucioni

0.1 °C/0.1 °F

Temperatura Saktesia (@25°C/77°F)

±0.5 °C deri ne 60 °C; ±1.0 °C outside ±1.0 °F up to 140 °F; ±2.0 °F outside

Kompensimi i temperatures

Automatike -5.0 ne 105.0 °C/23.0 ne 221.0 °F

Energjia e kerkuar

1.5V AAA batteri (3 pcs.)

Harxhimi i energjise

1400 ore pune ( afersisht)

Mjedisi

0 ne 50°C (32 to 122°F); RH max 100%

Dimensionet

s 154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2”)

Pesha

199 g (6.91 oz.) me baterite

Informacion*

• HI10483 pH/temperature probe me DIN connector prej 1m (3.3’)  • pH 3.00 & 7.01 Buffer • HI700635 solucioni pastrues për depozitën e verës • HI700636 solucioni pastrues për njollat e verës • 100 mL enë kimike (1 pcs.) • Alkaline batteries: 1.5V AAA (3 pcs.) • valixhe mbajtëse • certifikata e kalibrimit të instrumentit dhe e detektuesit • udhësuesi

 

Garancia

2 vite

Sonda e rekomanduar

HI10483 sonda ,lidhje DIN  dhe 1 m kabull (3.3’) 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara