SKU
HI99300

MATËS KONDUKTIVITETI PORTATIV HI99300

25 689,32 Lekë
In stock

Projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin në industritë prodhuese dhe mjedisore, HI99300 Loë Range EC /TDS Meter është projektuar për matjet në aplikimet e ujit të pastër dhe me veprim të ulët jonik. Doreza e specializuar HI763063 realizon matje EC/TDS dhe temperature per nje rreze të ulët EC nga 0 deri në 3999 μS/cm dhe matjet TDS nga 0 deri në 2000 ppm.

  • ±2% EC/TDS saktësi
  • Vjen së bashku me solucionet dhe bateritë që ju duhen për të nisur punën nga momenti që ju keni pajisjen.
  • Perfekte për testimet e kualitetit të ujit nëpër industry.

Indikatori I baterisë  së ulët

Bateritë e përfshira realizojnë 500 orë punë. kur niveli I baterisë është poshtë 10% , një symbol sinjalizues do të shfaqet në ekran për tju sinjalizuar. Kur niveli I ulët I baterisë mund te ketë ndikim tek rezultatet tuaja, aparati do të fiket për të shmangur pikërisht këto probleme.

Fikje automatike

Ky opsion mund të fiki instrumentin tuaj për 8 ose 60 minuta kur ju nuk jeni duke e përdorur dhe e mbani te ndezur. Kjo i rrit jetën baterisë suaj dhe ruan energjinë kur ju e keni lënë atë pa dashur ndezur.

Matjet

HI99300 ofron dy lloj matjesh EC dhe TDS. Përdoruesit mund të kalojnë lehtë nga njëra te tjetra duke shtypur MODE. HI763063 realizon matje EC/TDS dhe temperature per nje rreze të ulët EC nga 0 deri në 3999 μS/cm dhe matjet TDS nga 0 deri në 2000 ppm.

 

I ndërtuar për të duruar

Trupi I tyre është I ndërtuar në mënyrë të tillë që të japi një performancë të shkëlqyer në cdo mjedis, janë të mbrojtur nga uji dhe pluhuri.

Dizajn portativ

E realizuar që të rrijë shumë lehtë në duart tuaja, me një ekran të qartë LCD ku lexohet lehtë EC/TDS dhe temperatura në cdo kënd të paisjes.

Doreza lehtësisht e adaptueshme

Një lidhës i krijuar thjeshtë e ndihmon dorezën të vendoset dhe të hiqet lehtë. Ai është I ndërtuar në mënyrë të tillë që të jetë rezistent ndaj përkuljeve, pluhrave.

 

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmëndje , gjithashtu dhe elektrodat. HI99300 vjen me një dorezë HI763063 e dizejnuar me kujdes.

Doreza me dy unaza

HI763063 është një dorezë me dy unaza që vjen me HI99300, duke ofruar një zgjidhje të saktë për leximet e EC dhe TDS me rreze të ulët.

Doreza me sensorin e temperaturës

Një dorezë e integruar e temperaturës siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.

 

 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Matësi juaj  EC/TDS është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testimin e suksesshëm menjëherë sapo ju ta hapni atë.

1413 μS/cm dhe standardi i përçueshmërisë 1382 ppm ( secili)

Kur kryen një kalibrim EC/TDS është e rëndësishme që te përdoren standardet e sakta. Ne përfshijmë disa mostra fillestare për të nisur. Bustinat një-përdorim janë të vulosur individualisht kështu që ju I përdorni ato të reja cdo herë.

 

HI99300 MODELET DHE AKSESORËT

MODELI I VJETËR (MAJTAS)

  • Përdor HI76306D EC/TDS me një lidhës DIN
  • E përshatshme me HI710023 Shockproof Boot

MODELI I RI (DJATHTAS)

  • Përdor dorezën HI76063 EC/TDS me një QUICK DIN CONNECTOR
  • E përshtatshme me HI710028 Shockproof Boot

*Quick Din connector I ri përshtatet me një model të vjetër, ndërsa quick Din connector I vjetër nuk përshtatet me një të ri.

 

Specifikimet

Specifikime Detaje
sku HI99300
Temperatura Range -5.0 ne 105.0 °C / 23.0 ne 221.0 °F
Temperatura Rezolucion 0.1 °C / 0.1 °F
Temperatura Saktesia (@25°C/77°F) ±0.5 °C / ±1.0 °F Temperature
EC Range 0 ne 3999 μS/ cm*
EC Rezolucion 1 μS/cm
EC Saktesia (@25°C/77°F) ±2% F.S. (EC/TDS)
EC Kalibrimi Automatik, nje pike ne 1413 μS/cm
TDS Range 0 to 2000 ppm
TDS Rezolucion 1 ppm (mg/L)
TDS Saktesia (@25°C/77°F) ±2% F.S. (EC/TDS)
TDS Conversion Factor i zgjedhshem nga 0.45 ne 1.00 me 0.01 increments
TDS Kalibrimi Automatik, nje pike ne 1382 ppm (CONV=0.5) ose 1500 ppm (CONV=0.7)
Kompensimi i temperatures Automatik, me β te zgjedhshme nga 0.0 ne  2.4 %/ °C me 0.1 increments
Paisje te ndezjes 1.5V AAA bateri (3 pcs.)
Konsumi i energjise afersisht 500 ore
Mjedisi 0 ne 50 °C (32 ne 122 °F) RH max. 100%
Dimensionet 155 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2”)
Pesha 197 g (6.91 oz.) me baterite
Informacione* Cdo paisje vjen se bashku me •sonden  HI763063 pH/EC/TDS me sensor temperature, DIN connector dhe 1m (3.3’) kabull • HI70031 1413 μS/cm dhe  HI70032 1382 ppm 1 bustine secila • 100 mL ene kimike (1 pcs.) • bateri: 1.5V AAA (3 pcs.) • valixhe mbajtese • certifikate kalibrimi• certifikate kalibrimi e sondes • manuali i perdorimit
Garancia 2 vite
Sonda e rekomanduar HI763063 EC/TDS/temperature sensor, DIN connector dhe 1 m (3.3’) kabull 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara