SKU
HI99301

MATËS PORTATIV KONDUKTIVITETI - HI99301

25 689,32 Lekë
In stock

I dizejnuar për ti bërë testimet tuaja nëpër industri apo terren sa më të lehta.Ai është dizejnuar për të bërë matje në ujëra pak të kripur deri në ato me aktivitet të lartë jonik.Doreza e specializuar HI763063 mat EC/TDS dhe temperaturën në intervalin 0.00-20.00mS/cm (EC) dhe 0.00-10.00 ppt ( TDS).

  • Saktësi ±2% EC/TDS
  • Vjen së bashku me tretësirat e nevojshme dhe bateritë për të nisur me matjet
  • Perfekte për testime të kualitetit të ujit nëpër industri

Matësi portativ dhe ëaterproof HI99301 për EC/TDS dhe temperaturën përdoret ne trajtimet e ujit të ndotur, osmozën reverse, HVAC. Ai realizon matje të larta konduktiviteti në mS/cm dhe TDS në ppt. Doreza HI76306 është e dizejnuar në mënyrë të tillë që te mos bllokohet dhe të lahet lehtë. Gjithashtu ka një sensor temperature për të bërë kompensimin automatik të saj nga 0 në 60 gradë celcius.Ai përshtatet shumë mirë për të qëndruar në dorën tuaj, dhe ka një ekran LCD lehtësisht të lexueshëm.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara