SKU
HI981037

Testues pH për Lëkurën & Skalpin e kokës - HI981037

13 823,30 Lekë
In stock

I krijuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH, testuesi i pH të lëkurës dhe skalpit të kokës HI981037 është projektuar posaçërisht për matjen e pH. Sonda e integruar përmban një kryqëzim të hapur, majë të sheshtë dhe trup prej qelqi duke e bërë atë ideale për matjen e pH të sipërfaqeve të lëkurës.

  • ±0.2 saktësi pH
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë.
  • E specializuar për përdorim në industrinë mjekësore dhe kozmetike.

skin-scalp-ph-tester-hi981037

Karakteristikat më të mira për testim më të mirë

Një tregues i qendrueshmërisë në ekran siguron nivelin më të lartë të besimit në rezultatet tuaja. Funksioni i përzgjedhshëm i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursim të energjisë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

Madhësia sa xhepi

Madhësia kompakte e bën testuesin e pH të lëkurës dhe skalpit të kokës HI981037 ideal për testimin në lëvizje. Një ekran i madh LCD ofron lexime nga çdo kënd.

Jeta e gjatë e baterisë

Bateria e përfshirë CR2032 Li-ion siguron deri në 1000 orë përdorim të vazhdueshëm. Ikona e baterisë do të pulsojë për t'ju bërë të ditur se është koha për të ndryshuar baterinë në mënyrë që të mos humbisni kurrë një matje.

skin-scalp-ph-tip-hi981037

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të detajuar; kështu duhet edhe për elektrodën tuaj. Testuesi i pH të lëkurës dhe skalpit të kokës HI981037 përmban një sondë të integruar që është projektuar me kujdes për matjen e pH-it të lëkurës dhe skalpit të kokës.

Kryqëzimi i hapur

Dizajni i kryqëzimit të hapur redukton bllokimin e elektrodës nga mbetjet dhe proteinat e lëkurës, në mënyrë që matjet të jenë të qendrueshme.

Majë xhami e sheshtë

Një elektrodë me majë të sheshtë lejon matjen e drejtpërdrejtë të pH të një sipërfaqeje.

Trup prej qelqi

Një trup qelqi është i lehtë për t'u pastruar, është kimikisht rezistent dhe i shpejtë për të arritur ekuilibrin termik për një matje më të shpejtë dhe më të qendrueshme.

skin-scalp-ph-box-hi981037

Ne besojmë se blerja e një testuesi duhet të jetë e thjeshtë. Testuesi juaj i pH të lëkurës dhe skaplit të kokës është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testim të suksesshëm. 

Tretësirë pastruese për yndyrën e kokës (1),
Tretësirë pastruese dhe dezinfektuese për mbetjet e lëkurës (1)

Testuesi juaj për pH e lëkurës dhe skalpit të kokës vjen me tretësirë pastruese që është projektuar për të mbajtur elektrodën tuaj të pastër nga yndyrat dhe mbeturinat që gjenden në lëkurë. Ky kombinim i përqendruar i detergjenteve pastron matësin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që njehsori juaj të qëndrojë në gjendjen optimale.

Bufer në trajtë bustine pH 4 dhe 7

Gjatë kryerjes së një kalibrimi të pH, është e rëndësishme që të përdoren buferët e duhur. Ne përfshijmë disa sasi buferash në paketim. Bustinat përdoren vetëm një herë, kështu që ju përdorni bufer të freskët sa herë që kalibroni.

Tretësira ruajtëse

Ruajtja e duhur e elektrodës suaj do të sigurojë matje të besueshme dhe jetëgjatësi të gjatë të elektrodës. Tretësita jonë ruajtëse është e formuluar posaçërisht për të mbajtur xhamin e elektrodës të hidratuar duke minimizuar rritjen organike.

Specifikimet

SKU

HI981037

pH Intervali

0.00 në 12.00 pH

pH Rezolucioni

0.01 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.05 pH

pH Klaibrimi

Automatik, një ose dy pika

Kompensimi i temperaturës

Automatik, 0 në 50 °C

Fikja automatike 

8 minuta, 60 minuta, ose mund të caktivizohet

Lloji i baterisë/Jetëgjatësia

CR2032 Li-ion / Afërsisht 800 orë përdorim i vazhdueshëm 

Mjedisi

0 në 50 °C (32 në 122 °F); RH 95% max

Dimensionet

51 x 124 x 21 mm (2.0 x 4.9 x 0.9“)

Pesha

48 g (1.7 oz.)

Ordering Information

Çdo HI981037 furnizohet me bustina buferike pH 4,01 (2), një bustinë me tretësirë pH 7,01 (2), një bustinë me tretësirën pastruese dhe dezinfektuese për mbetjet e lëkurës, një bustinë me tretësirë për pastrimin e elektrodave nga yndyrat e lëkurës, solucion për ruajtjen e elektrodës (13 mL), Bateri Li-jon 3V CR2032, certifikata e cilësisë dhe manuali i udhëzimeve.

Garancia

1 vit

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara