SKU
HI9147-04

Matës për oksigjenin e tretur në akuakulturë HI9147

61 165,05 Lekë
In stock

HI9147 është një matës i oksigjenit të tretur (DO) rezistent ndaj ujit, i krijuar për të ofruar saktësi dhe përpikëri në kushte të vështira mjedisore. Matësi përmban një kalibrim manual me një pikë, kompensim automatik të temperaturës dhe kompensim të kripës dhe lartësisë. HI9147 furnizohet me një kapak membranash galvanike, HDPE, tretësirë mbushëse elektrolite, një mburojë mbrojtëse dhe këllëf të fortë mbajtës.

  • Kapakë membranash që zëvendësohen lehtësisht
  • Kalibrimi manual
  • Sistemi i matjes galvanike
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara