SKU
HI83730-02

Fotometër portativ për përcaktimin e vlerës së peroksideve tek vaji - HI83730-02

90 034,95 Lekë
In stock

Fotometri Portativ HI83730 për Përcaktimin e Vlerës së Peroksidit në Vajra kombinon saktësinë dhe lehtësinë e përdorimit në një dizajn ergonomik, portativ. Një përdorues mund të përcaktojë me saktësi vlerën e peroksidit të vajit të ullirit brenda një intervali nga 0.0 deri në 25.0 meq O2/ kg

  • Built- in Timer
  • Fikja automatike
  • Reagentë ready made
 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara