SKU
HI93700-01

Reagentët e amoniakut (low range) ( 100 teste )- HI93700-01

6 361,17 Lekë
In stock

HI93700-01 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të amonit (NH4+) nw ujw. Ka mjaft reagentë (100 teste) për t'u përdorur me fotometrin portativ Hanna. Këto reagentë me cilësi të lartë janë prodhuar nga ne dhe janë shënuar qartë me numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe.

  • Reagentë pre made për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Të pajisur me  datën e skadimit dhe numrin e lotit

HI93700-01 janë reagentë me cilësi të lartë pre made, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Këto reagents ndjekin Metodën Nessler në të cilën reagimi  mes amoniakut dhe reagentëve shkakton një ngjyrë të verdhë në mostër. Thjesht duke shtuar  4 pika nga cdo shishe reagent nw kit reagimi midis amoniakut dhe reagentëve shkakton një ngjyrosje të verdhë në mostër. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër i përputhshëm ku do të shfaqet përqendrimi. Rezultatet e amonit do të shfaqen në ppm (mg/L) (NH4+) por mund të konvertohet lehtë në (NH3-N) ose amoniakë (NH3). Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.0 deri në 3.00 ppm ammonium.

 

Specifikime

Paketa

shishet me pikatore "A" dhe "B"

Sasia

100 teste

Metoda

ASTM Manual of water and Environmental Technology, D1426-93, Nessler Method. Reagimi midis amoniakut dhe reagentëve shkakton një ngjyrë të verdhë në mostër.

KUJDES

KUJDES: Ky produkt mund t'ju ekspozojë ndaj kimikateve, përbërjet e mërkurit  të cilat janë të njohura për shtetin e Kalifornisë për shkak të defekteve gjatë lindjes dhe probleme të tjera .

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara