SKU
HI93700-03

Reagent amoniaku low range (300 teste) - HI93700-03

18 716,50 Lekë
In stock

 

HI93700-03 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të amoniakut në ujërat e ëmbla. Ka reagentë të mjaftueshëm për 300 teste me matësit Hanna. Këto reagentë të lëngshëm me cilësi të lartë kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës për gjurmueshmërinë në çdo shishe.

  • Reagentë pre made
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës

Detaje

HI93700-03 janë reagentë me cilësi të lartë që janë  pre measured duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Këto reagent ndjekin Metodën Nessler në të cilën reagimi mes  amoniakut dhe reagentëve shkakton një ngjyrë të verdhë në mostër. Duke shtuar thjesht 4 pika nga çdo shishe e reagentit HI93700-03 të vendosur në mostër, reagimi midis amoniakëve dhe reagentëve shkakton një ngjyrim të verdhë në mostër. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër i përputhshëm dhe përqëndrimi do të shfaqen në ppm (mg/L) të amoniak- azotit (NH3-N), amoniaku. Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.00 deri në 3.00 ppm amoniak-azot.

Specifikimet

Paketa

shishe "A" dhe "B"

Sasia

300 teste

Metoda

Adaptimi i AsTM Manualit të Teknologjisë së Ujit dhe Mjedisit D1426-93, Metoda Nessler. Reaksioni midis amoniakëve dhe reagentëve shkakton një ngjyrë të verdhë në mostër.

****

KUJDES: Ky produkt mund t'ju ekspozojë ndaj kimikateve, përfshirë përbërjet e mërkurit, të cilat janë të njohura për shtetin e Kalifornisë për shkak të probleme kancerogjene që shfaqin

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara