SKU
HI93701-01

Reagentët për klorin e lirë ( 100 teste )HI93701-01

3 180,58 Lekë
In stock

HI93701-01 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të klorit total. Ka mjaft reagentë (100 teste) për t'u përdorur me fotometrat portativë. Këto reagentë me cilësi të lartë janë prodhuar nga ne dhe janë shënuar qartë me numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre-made për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Pajisur me datën e skadimit dhe numrin e lotit për gjurmueshmërinë

Detaje

HI93701-01 janë reagentë me cilësi të lartë pre made, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Këto reagents ndjekin Metodën DPD në të cilën reagimi  mes të klorit dhe reagentit shkakton një ngjyrë rozë në mostër. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër i përputhshëm dhe përqendrimi total i klorit do të shfaqet në mg/L (ppm). Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.00 deri në 5.00 mg/ L klorin e lirë.

Specifikimet

Paketa 

Bustina

Sasia 

100 teste 

Metoda 

adaptimi i metodës USEPA 330.5 dhe Metoda Standarde 4500-Cl G. 

 

Reaksioni midis klorit dhe reagentëve shkakton një ngjyrë rozë në mostër.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara