SKU
HI93707-01

Reagent për nitritet (Low Range 100 teste) - HI93707-01

4 403,88 Lekë
In stock

HI93707-01 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të nitritit. Ka reagentë të mjaftueshëm për 100 teste që përdoren me matësat Hanna.Këto reagentë me cilësi të lartë kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre made
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës

 

Detaje

HI93707-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë pre-measured, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Metoda është një përshtatje e metodës së Diazotizimit, e përshtatur nga metoda EPA 354.1. Reagimi midis nitrite dhe reagentit shkakton një ngjyrë rozë në mostër. Thjesht duke shtuar reagentin në mostër, do të ndodhë një reaksion dhe një matës Hanna  mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) të nitritit. Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që janë brenda gamës së pritshme të matësit që po përdoret. Intervalet përfshijnë 0.000 deri 0.600 mg/L nitrite me fotometrin portativ (HI96707) dhe 0.00 deri në 1.15 mg/L nitrite me fotometrat tanë benchtop

 

Specifikimet

Paketa 

Bustina

Sasia 

100 teste 

Metoda 

adaptimi i metodës së EPA Diazotization 354.1. Reagimi midis nitriteve dhe reagentit shkakton një ngjyrë rozë në mostër. 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara