SKU
HI93708-01

Reagent për nitritet (High Range 100 teste) - HI93708-01

4 648,54 Lekë
In stock

HI93708-01 janë reagentë për nitritet për përcaktimin kolorimetrik. Ka reagentë për deri 100 teste dhe përdoren me matësit e banakut ose me një fotometër portativ. Këta reagentë prodhohen me cilësinë më të lartë në fabrikën tonë dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur me cilësinë më të lartë
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93708-01 janë reagentë me cilësi të lartë duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin një përshtatje të metodës së sulfatit të hekurit, në të cilën reaksioni midis nitritit dhe reagentit shkakton një ndryshim të ngjyrës në mostër. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër dhe përqendrimi do të shfaqet në mg/L (ppm) nitrit. Këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0 deri në 150 mg/L nitrit.

 

Specifikimet

Paketimi

Bustina

Sasia 

100 teste

Metoda

Përshtatja e metodës së sulfatit të hekurit 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara