SKU
HI93708-03

Reagentë nitriti High Range (300 teste) - HI93708-03

13 211,65 Lekë
In stock

HI93708-03 janë reagentë nitriti për përcaktimin kolorimetrik. Ka reagentë të mjaftueshëm për 300 teste dhe janë për t'u përdorur me fotometrat e pajtueshëm banaku dhe portativ të Hanna-s. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në fabrikën tonë më të avancuar dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Shënuar me datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93708-03 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin një përshtatje të metodës së sulfatit të hekurit, në të cilën reaksioni midis nitritit dhe reagentit shkakton një ndryshim të ngjyrës në mostër. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër i pajtueshëm dhe përqendrimi do të shfaqet në mg/L (ppm) nitrit. Këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0 deri në 150 mg/L nitrit.

 

Specifikimet

Paketimi

Bustina

Sasia

300 sete

Metoda

Përshtatja e metodës së sulfatit të hekurit

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara