SKU
HI93713-01

Reagent teste për fosfatet (Low Range 100 teste) - HI93713-01

3 914,56 Lekë
In stock

HI93713-01 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të fosfateve. Ka reagentë të mjaftueshëm për 100 teste që përdoren me matësat Hanna.Këto reagentë me cilësi të lartë kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre made
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës

 

Detaje

HI93713-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë pre-measured, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Metoda është një përshtatje e metodës së acidit askorbik në të cilën reagimi midis fosfatit dhe reagentit shkakton një ngjyrë blu në mostër. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër i përputhshëm dhe përqendrimi I fosfatit do të shfaqet në mg/L (ppm). Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.00 deri në 2.50 mg/L (ppm) fosfat. 

Specifikimet

Paketimi

Bustina

Sasia 

100 teste 

Metoda 

Përshtatja e metodës së acidit askorbik

 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara