SKU
HI93717-01

Reagent për fosfatet (High Range 100 teste) - HI93717-01

3 425,24 Lekë
In stock

HI93717-01 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të fosfateve. Ka reagentë të mjaftueshëm për 100 teste që përdoren me matësat Hanna.Këto reagentë me cilësi të lartë kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre made
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës

Detaje

HI93717-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë pre-measured, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Metoda është adaptim i Metodave Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Ndotura, edicioni i 18-të, Metoda e Amino Acidit. Reaksioni midis fosfatit dhe reagentëve shkakton një ngjyrw blu në mostër.Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër i përputhshëm dhe përqendrimi I fosfatit do të shfaqet në mg/L (ppm). Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.00 deri në 30.00 mg/L (ppm) fosfat. 

Specifikimet

Paketimi

Bustina plus shishe me pikatore

Sasia 

100 teste 

Metoda 

Adaptimi i Metodave Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Ndotura, edicioni i 18-të, Metoda e Amino Acidit. Reaksioni midis fosfatit dhe reagentëve shkakton një ngjyrë blu në mostër.Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara