SKU
HI93717-03

Reagentët e fosfatit (300 teste)- HI93717-03

10 153,40 Lekë
In stock
HI93717-03 janë reagentë fosfatesh për përcaktimin kolorimetrik.Ka mjaft reagentë për 300 teste për t'u përdorur me një  fotometër benchtop ose portativ. Këta reagentë prodhohen me cilësinë më të lartë në fabrikën tonë dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.
  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detaje

HI93717-03 janë reagentë me cilësi të lartë që janë testuar paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta kolorimetrike. Metoda është një përshtatje e Metodave Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Zeza, edicioni i 18-të, Metoda AminoAcide. Reaksioni midis fosfatit dhe reagentit shkakton një nuancë blu në mostër. Thjesht duke shtuar reagentët në mostër, do të ndodhë një reaksion dhe një matës i përputhshëm Benchtop ose portativ mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) të fosfatit (PO43-). Këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0,0 deri në 30,0 mg/L fosfat.

Specifikimet

Paketimi 

Shishe pikatoreje ose bustina 

Sasia

300 teste

Metoda

Përshtatja e metodave standarde për ekzaminimin e ujit dhe ujërave të zeza, botimi i 18-të, metoda aminoacide. Reaksioni midis fosfatit dhe reagentit shkakton një nuancë blu në mostër.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara