SKU
HI93718-01

Reagentë për përcaktimin e Jodit (100 teste) - HI93718-01

31,00 € 3.410,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 31,00 EUR (3.410,00 Lekë)

In stock

HI93718-01 janë reagentë jodi për përcaktimin kolorimetrik të jodit (I2). Ka mjaft reagentë për 100 teste për t'u përdorur me një fotometër portativ ose benchtop. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në fabrikën tonë më të avancuar dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.


Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
Kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93718-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin një përshtatje të Metodës DPD në të cilën reaksioni midis jodit dhe reagentit shkakton një nuancë rozë në mostër. Thjesht duke shtuar reagentin në kampion, do të zhvillohet një reaksion dhe një matës i përputhshëm benchtop ose një matës portativ mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) jod. Këta reagentë janë krijuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0,00 deri në 12,50 mg/L jod.

 

Specifikimet

Paketimi 

Bustina

Sasia 

100 teste 

Metoda 

Përshtatja e metodave standarde për ekzaminimin e ujit dhe ujërave të zeza, botimi i 20-të, metoda DPD. Reaksioni midis jodit dhe reagentit shkakton një nuancë rozë në mostër.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara