SKU
HI93718-03

Reagentët e Jodit (300 teste) - HI93718-03

8 685,44 Lekë
In stock

HI93718-03 janë reagentë jodi për përcaktimin kolorimetrik të jodit (I2). Ka mjaft reagentë për 300 teste për t'u përdorur me një  fotometër benchtop ose portativ. Këta reagentë prodhohen me cilësinë më të lartë në fabrikën tonë dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93718-03 janë reagentë me cilësi të lartë që janë testuar paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta kolorimetrike. Këta reagentë ndjekin një përshtatje të Metodës DPD në të cilën reaksioni midis jodit dhe reagentit shkakton një nuancë rozë në mostër. Thjesht duke shtuar reagentin në  mostër, do të zhvillohet një reaksion dhe një matës i përputhshëm benchtop ose një matës portativ mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) jod. Këta reagentë janë krijuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0,00 deri në 12,50 mg/L jod.

 

Specifikimet

Paketimi

Bustina 

Sasia 

300 copë 

Metoda

Përshtatja e metodave standarde për ekzaminimin e ujit dhe ujërave të zeza, botimi i 20-të, metoda DPD. Reaksioni midis jodit dhe reagentit shkakton një nuancë rozë në mostër.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara