SKU
HI93719-01

Reagenti për magnezin dhe fortësinë totale - HI93719-01

5 994,17 Lekë
In stock

HI93719-01 janë reagentë për përcaktimin kolorimetrik të magnezit dhe fortësisë totale. Ka reagentë për deri 100 teste dhe përdoren me matësit e banakut ose me një fotometër portativ. Këta reagentë prodhohen me cilësinë më të lartë në fabrikën tonë dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe për gjurmueshmëri.

 

  • Reagentë të përgatitur me cilësinë më të lartë
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93719-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin përshtatjen e Metodave Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Zeza, botimi i 18-të, metoda kolorimetrike. Reaksioni midis Mg dhe indikatorit kalagjit shkakton një nuancë vjollcë në mostër.  Mostra trajtohet me EDTA për të keluar të gjithë kalciumin dhe magnezin e pranishëm. Një mostër tjetër trajtohet me EDTA për të keluar çdo kalcium që është i pranishëm. Dallimi në ngjyrën e dy mostrave të trajtuara përcaktohet nga një fotometër banaku ose portativ. Përqendrimi i magnezit shfaqet në mg/L (ppm) si karbonat kalciumi (CaCO3). Këta reagentë janë krijuar për t'u përdorur me mostrat që kanë një diapazon të pritshëm prej 0,00 deri në 2,00 mg/L fortësi të magnezit dhe 0,00 deri në 4,70 mg/L fortësi totale. Fotometrat e përshtatshëm për këtë tretësirë janë: HI83099, HI83200, HI96719, HI96736, HI96741, HI96745

 

Specifikimet

Paketimi

shishe 

SasiA 

100 teste 

Metoda 

Adaptimi i metodave standarde për ekzaminimin e ujit dhe ujërave të zeza, botimi i 18-të, metoda kolorimetrike. 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara