SKU
HI93723-01

Reagentët Gjashtëvalentë të Kromit (High Range) - HI93723-01

3 547,57 Lekë
In stock

HI93723-01 janë reagentë të kromit gjashtëvalent për përcaktimin kolorimetrik duke përdorur një fotometër të përputhshëm benchtop ose portativ. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në fabrikën tonë më të avancuar dhe janë të shënuar qartë me numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Shënuar me datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93723-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Metoda është një përshtatje e metodës difenilkarbohidrazide. Reaksioni midis kromit VI dhe reagentit shkakton një nuancë vjollce në mostër. Thjesht duke shtuar reagentin në kampion, do të zhvillohet një reaksion dhe një fotometër i pajtueshëm mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në μg/L (ppb) të kromit VI. Këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0 deri në 1000 μg/L krom VI.

Fotometrat e pajtueshëm përfshijnë:

HI83099

HI83200

HI83205

HI83206

HI96723

Specifikimet

Paketimi

Bustina

Sasia

100 teste

Metoda 

Përshtatja e Manualit ASTM të Teknologjisë së Ujit dhe Mjedisit, D1687-92, metoda

 difenilkarbohidrazide. Reaksioni midis kromit dhe reagentit shkakton një nuancë vjollce në

mostër.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara