SKU
HI93728-01

Reagent për nitritet (100 teste) - HI93728-01

8 685,44 Lekë
In stock

HI93728-01 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të nitritit si nitrogjen. Ka reagentë të mjaftueshëm për 100 teste që përdoren me matësat Hanna.Këto reagentë me cilësi të lartë kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre made
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës

Detaje

HI93728-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë pre-measured, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Metoda është një përshtatje e metodës së reduktimit të kadiumit në të cilën reagimi midis nitratit dhe reagentit shkakton një ngjyrë qelibari në mostër. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër i përputhshëm dhe përqendrimi i nitrateve do të shfaqet në mg/L (ppm) si nitrate-azot (NO3--N). Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.0 deri në 30.0 mg/L (ppm) nitrate-azot. 

Specifikimet

Paketa 

Bustina

Sasia 

100 teste 

Metoda 

Përshtatja e metodës së reduktimit të kadiumit 

KUJDES: Ky produkt mund t'ju ekspozojë ju ndaj kimikateve, përfshirë kadiumin, i cili njihet për shtetin e Kalifornisë si nxitës I kancerit.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara