SKU
HI93731-03

Reagentë për përcaktimin e zinkut (300 teste) - HI93731-03

19 939,81 Lekë
In stock

HI93731-03 janë reagentë zinku për përcaktimin kolorimetrik. Ka mjaft reagentë për 300 teste për t'u përdorur me një fotometër benchtop ose portativ. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në fabrikën tonë më të avancuar dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe dhe pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Kanë të shënuarcdatën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93731-03 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Metoda është një përshtatje e Metodave Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Zeza, botimi i 20-të, Metoda Zincon. Reaksioni midis zinkut dhe reagentit shkakton një nuancë kafe-jeshile në blu në mostër. Thjesht duke shtuar reagentët në kampion, do të zhvillohet një reaksion dhe një matës i përputhshëm benchtop ose një matës portativ mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) zinku. Këta reagentë janë krijuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0,00 deri në 3,00 mg/L zink.

 

Specifikimet

Paketimi

shishe dhe bustina

Sasia

300 teste

Metoda 

Përshtatja e metodave standarde për ekzaminimin e ujit dhe ujërave të zeza, botimi i 20-të, Metoda Zincon. Reaksioni midis zinkut dhe reagentit shkakton një nuancë kafe-jeshile në blu në mostër

Kujdes:

Ky produkt mund t'ju ekspozojë ndaj kimikateve, duke përfshirë Kromin (përbërjet gjashtëvalente) i cili është i njohur në shtetin e Kalifornisë se shkakton defekte në lindje ose dëmtime të tjera riprodhuese.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara