SKU
HI93735-00

Reagent kolorimetrik për fortësinë totale (low range) - HI93735-00

5 260,19 Lekë
In stock

HI93735-00 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të fortësisë totale. Ka mjaft reagentë për 100 teste për t'u përdorur me Hi96735 Total Hardness EPA Portable Photometer të Hanna. Këto reagentë me cilësi të lartë kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadimit në çdo shishe dhe pako për gjurmueshmëri.

Detaje

HI93735-00 janë reagentë me cilësi të lartë pre measured, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Këto reagentë ndjekin një përshtatje të metodës së rekomanduar EPA 130.1 në të cilën reagimi midis kalciumit, magnezit dhe reagentëve shkakton një ngjyrë të kuqe-violet në mostër. Thjesht duke shtuar reagentin A të lëngshëm, dy pika reagente B dhe paketën e reagentit C në mostër, reagimi midis kalciumit dhe magnezit dhe reagentëve shkakton një ndryshim të ngjyrës që varet nga përqendrimi. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga fotometri i përputhshëm HI96735 dhe përqendrimi do të shfaqet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) si CaCO3. Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0 deri në 250 mg/L (ppm) CaCO3 ngurtësi totale.

 

Specifikimet

Paketa 

Pako dhe shishe 

Sasia 

100 sete 

Metoda 

Përshtatja e metodës së rekomanduar të EPA 130.1 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara