SKU
HI93738-01

Reagentë për dioksidin e klorit (100 teste) - HI93738-01

9 419,42 Lekë
In stock

HI93738-01 janë reagentë të dioksidit të klorit për përcaktimin kolorimetrik me njëfotometër. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në objektin tonë më të avancuar dhe janë të shënuar qartë me numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe dhe pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësi në përdorim
  • Të përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93738-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin metodën e klorofenolit të kuq, në të cilën reaksioni midis dioksidit të klorit dhe reagentit shkakton një nuancë vjollcë në mostër. Thjesht duke shtuar reagentët HI93738-01 në mostër, do të zhvillohet një reaksion dhe një fotometër i pajtueshëm mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) dioksid klori. Këta reagentë janë krijuar për t'u përdorur me mostra që kanë një diapazon të pritshëm prej 0,00 deri në 2,00 mg/L dioksid klori.

 

Fotometrat e pajtueshëm përfshijnë:

HI83200

HI83205

HI83099

HI96738

 

Specifikimet

Paketimi 

shishe pikatore dhe bustina

Sasia 

100 Teste 

Metoda 

Përshtatja e metodës së klorofenolit të kuq. Reaksioni midis dioksidit të klorit dhe reagentëve shkakton një nuancë të pangjyrë në vjollcë në mostër. 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara