SKU
HI93738-03

Reagentët e Dioksidit të Klorit (300 teste) - HI93738-03

27 768,93 Lekë
In stock

HI93738-03 janë reagentë të dioksidit të klorit për përcaktimin kolorimetrik me një fotometër portativ ose benchtop. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në fabrikën tonë më të avancuar dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe dhe pako për gjurmueshmëri.

Detajet

HI93738-03 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin metodën e kuqe të klorofenolit në të cilën reaksioni midis dioksidit të klorit dhe reagentëve shkakton një nuancë vjollce në mostër. Duke shtuar thjesht reagentët HI93738-03 në kampion, do të zhvillohet një reaksion dhe një fotometër i pajtueshëm mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) dioksid klori. Këta reagentë janë krijuar për t'u përdorur me mostra që kanë një diapazon të pritshëm prej 0,00 deri në 2,00 mg/L dioksid klori.

Fotometrat e pajtueshëm përfshijnë:

HI83200

HI83205

HI83099

HI96738

Specifikimet

Paketimi

shishe pikatore dhe bustins

Sasia

300 teste

Metoda

përshtatja e metodës së klorofenolit të kuq. Reaksioni midis dioksidit të klorit dhe reagentëve

shkakton një nuancë me ngjyrë vjollcë në mostër.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara