SKU
HI93746-01

Reagent për hekurin 100 teste (Low Range) - HI93746-01

6 728,16 Lekë
In stock

HI93746-01 janë reagentë për përcaktimin kolorimetrik të hekurit me Low Range. Ka reagentë për deri 100 teste dhe përdoren me matësit e banakut ose me një fotometër portativ. Këta reagentë prodhohen me cilësinë më të lartë në fabrikën tonë dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur me cilësinë më të lartë
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93746-01 janë reagentë me cilësi të lartë duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin një përshtatje të metodës TPTZ. Reaksioni midis hekurit dhe reagentit shkakton një nuancë vjollcë në mostër. Thjesht duke shtuar reagentin në kampion, do të ndodhi një reaksion dhe një matës banaku ose një matës portativ mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) hekur. Këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0 deri në 1,60 mg/L hekur. Fotometrat e pajtueshëm përfshijnë:

  • HI83099
  • HI83200
  • HI83205
  • HI83208
  • HI96746

 

Specifikimet

Paketa 

Bustina

Sasia 

100 teste

Metoda 

Përshtatja e metodës TPTZ 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara