SKU
HI93746-03

Reagentët e Hekurit për 300 teste (Low Range) - HI93746-03

19 205,83 Lekë
In stock

HI93746-03 janë reagentë hekuri për përcaktimin kolorimetrik të hekurit low range. Ka mjaftueshëm reagentë për 300 teste për t'u përdorur me një fotometër portativ dhe benchtop. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në fabrikën tonë më të avancuar dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Shënuar me datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93746-03 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin një përshtatje të metodës TPTZ. Reaksioni midis hekurit dhe reagentit shkakton një nuancë vjollce në mostër. Thjesht duke shtuar reagentin në kampion, do të zhvillohet një reaksion me një matës të përputhshëm benchtop ose një matës portativ mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) hekur. Këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0 deri në 1,60 mg/L hekur. Fotometrat e pajtueshëm përfshijnë:

HI83099

HI83200

HI83205

HI83208

HI96746

Specifikimet

Paketimi 

Bustina

Sasia

300 sete

Metoda

Përshtatja e metodës TPTZ

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara