SKU
HI93749-01

Reagentët Gjashtëvalent të Kromit (Low Range) - HI93749-01

7 095,15 Lekë
In stock

HI93749-01 janë reagentë për përcaktimin kolorimetrik të kromit gjashtëvalent (Cr+6) duke përdorur një fotometër portativ ose benchtop. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në fabrikën tonë më të avancuar dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Shënuar me datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93749-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta kolorimetrike. Metoda është një përshtatje e metodës difenilkarbohidrazide. Reaksioni midis kromit VI dhe reagentit shkakton një nuancë vjollce në mostër. Thjesht duke shtuar reagentin në kampion, do të zhvillohet një reaksion dhe një fotometër i pajtueshëm mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në μg/L (ppb) të kromit VI. Këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0 deri në 300 μg/L krom VI. Fotometrat e pajtueshëm përfshijnë:

HI83099

HI83200

HI83205

HI83206

HI96749

Specifikimet

Paketimi 

Bustina

Sasia

100 sete

Metoda 

Përshtatja e Manualit ASTM e Teknologjisë së Ujit dhe Mjedisit, D1687-92, metoda

difenilkarbohidrazide. Reaksioni midis kromit dhe reagentit shkakton një nuancë vjollce në

mostër.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara