SKU
HI93750-01

Reagent teste për kaliumin(100 teste) - HI93750-01

15 291,26 Lekë
In stock

HI93750-01janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të fosfateve. Ka reagentë të mjaftueshëm për 100 teste që përdoren me matësat Hanna.Këto reagentë me cilësi të lartë kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre made
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës

Detaje

HI93750-01janë reagentë me cilësi të lartë që janë pre-measured, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Këto reagentë ndjekin një përshtatje të metodës Tetraphenylborate. Reaksioni midis kaliumit dhe reagentëve shkakton një turbullirë në mostër. Thjesht duke shtuar reagentët në mostër, do të ndodhë një reaksion dhe matësi Hanna mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) të kaliumit. Në bazë të gamës së zgjedhur me matës këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një përqendrim të pritshëm midis 0.0 dhe 200 mg/L potassium për fotometra benchtop dhe 0.0 dhe 100 mg/L potassium për fotometrin portativ.

Specifikimet

Paketimi

Bustina dhe shishe me pikatore

Sasia 

100 teste 

Metoda 

Përshtatje të metodës Tetraphenylborate. Reaksioni midis kaliumit dhe reagentëve shkakton një turbullirë në mostër.

KUJDES: Ky produkt mund t'ju ekspozojë ndaj kimikateve, përfshirë formaldehidin (gazin), i cili është i njohur për shtetin e Kalifornisë si nxitës I kancerit.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara