SKU
HI93750-03

Reagentët e kaliumit (300 teste) - HI93750-03

445,00 € 48.950,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 445,00 EUR (48.950,00 Lekë)

In stock

HI93750-03 janë reagentë kaliumi për përcaktimin kolorimetrik. Ka mjaft reagentë për 300 teste për t'u përdorur me një tavolinë të pajtueshme ose fotometër portativ. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në objektin tonë më të avancuar dhe janë të shënuar qartë me numrin e lot dhe datën e skadencës në çdo shishe dhe pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Shënuar me datën e skadencës dhe numrin e lot për gjurmueshmëri

Detajet

HI93750-03 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin një përshtatje të metodës Tetrafenilborat. Reagimi ndërmjet kaliumit dhe reagentëve shkakton turbullirë në kampion. Thjesht duke shtuar reagentët në kampion, do të zhvillohet një reagim dhe një matës i përputhshëm me tavolinë ose një matës portativ mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) kalium. Bazuar në diapazonin e zgjedhur me njehsorin, këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një përqendrim të pritshëm midis 0,0 dhe 200 mg/L kalium për fotometrat e tavolinës dhe 0,0 dhe 100 mg/L kalium për fotometrin portativ. Çdo metër ofron intervale të shumta.

 

Specifikime

Paketimi

shishe pikatore dhe pako

Sasia

300 

Metoda

Përshtatja e metodës së Tetrafenilboratit. Reagimi ndërmjet kaliumit dhe reagentit shkakton turbullirë në kampion.

Propozimi 

 65

PARALAJMERIM!

Ky produkt mund t'ju ekspozojë ndaj kimikateve duke përfshirë formaldehidin (gazin), i cili është i njohur për shtetin e Kalifornisë se shkakton kancer dhe metanol, i cili njihet nga shteti i Kalifornisë se shkakton defekte të lindjes ose dëmtime të tjera riprodhuese.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara