SKU
HI93751-01

Reagent për sulfatet (100 teste) - HI93751-01

5 627,18 Lekë
In stock

HI93751-01 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të sulfatet. Ka reagentë të mjaftueshëm për 100 teste që përdoren me matësat Hanna.Këto reagentë me cilësi të lartë kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre made
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës

Detaje

HI93751-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë pre-measured, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike.  Reaksioni midis sulfatit dhe reagentit të klorurit të bariumit shkakton një pezullim në mostër, absorbimi i lehtë i pezullimit pastaj mund të matet. Thjesht duke shtuar reagentin në mostër, ky reaksion do të ndodhë dhe një matës mund të përdoret për të përcaktuar përqendrimin. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) sulfate. Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0 deri në 150 mg/L sulfate për fotometrin portativ dhe 0 deri në 100 mg/L sulfate për fotometrat benchtop.

Specifikimet

Paketimi

Bustina dhe shishe me pikatore

Sasia 

100 teste 

Metoda 

Sulfati precipitohet me kristale kloruri bariumi. Matet përthithja e dritës së pezullisëTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara