SKU
HI95761-01

Reagentë për klorin e lirë (Ultra Low Range - 100 teste) - HI95761-01

3 302,91 Lekë
In stock

HI95761-01 janë reagentë për përcaktimin kolorimetrik të klorit total Ultra Low Range, për përdorim me fotometrin portativ HI96761 të Hanna-s. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në fabrikën tonë më të avancuar dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako.


Reagentë të përgatitur paraprakisht 
Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
Kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit 

Detaje

HI95761-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin një përshtatje të metodës 330.5 të rekomanduar nga EPA, në të cilën reaksioni midis klorit total dhe reagentit DPD shkakton një nuancë rozë në mostër. Thjesht duke shtuar reagentët HI95761-0 në mostër, reaksioni do të ndodhë dhe matësi portativ i pajtueshëm HI96761 i Hanna-s do të përcaktojë përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) të klorit total. Këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.000 deri në 0.500 mg/L klor total.

 

Specifikimet

Paketimi 

Bustina

Sasia 

100 teste

Metoda

Përshtatja e metodës EPA  330.5. 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara