SKU
HI96718-11

Iodine Standards CAL Check™ - HI96718-11

19 572,82 Lekë
In stock
The HI96718-11 Iodine Standards CAL Check provide a simple solution to calibrating and validating compatible portable photometers. This high quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a certificate of analysis. The certificate of analysis provides the lot number, reference values, and expiration date for traceability when certifying compatible iodine photometers.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara