SKU
HI96722-11

Standardet e Acidit Cianurik - HI96722-11

19 572,82 Lekë
In stock
HI96722-11 Standardet e Acidit Cianurik CAL Check™ ofrojnë një zgjidhje të thjeshtë për kalibrimin dhe validimin e fotometrave portativë. Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në fabrikën tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e analizës jep numrin e lotit, vlerat e referencës dhe datën e skadencës.
 • I pajisur me Certifikate Analize
 • Vlera standarde prej 20 ±1 mg/L acid cianurik @ 25°C

Detajet

HI96722-11 është një grup standardesh kalibrues me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të validojnë dhe kalibrojnë gamën e acidit cianurik që gjendet në fotometrat e përputhshëm që kanë një diapazon 0 deri në 80 mg/L (ppm). HI96722-11 përfshin një kyvetë të mbyllur "A" për zerimin e njehsorit dhe një kyvetë "B" që përdoret për të validuar ose kalibruar. Leximi i pritur nga standardi "B" është 20 ±1 mg/L acid cianurik @ 25°C. Seti i kalibrimit prodhohet në fabrikën tonë të prodhimit duke përdorur kimikate të shkallës së reagentit në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

I pajisur me Certifikatë Analize

 • Kodi i produktit
 • Numri i lot-it
 • Data e skadencës
 • Vlera standarde @ 25°C

Paketohen me kontejnerë magazinimi

 • I mbron nga thyerja aksidentale

Matësit e përputhshëm:

 • HI96722
 • HI96101
 • HI96104
 • HI96725

Validimi dhe kalibrimi i gamës së acidit cianurik është i shpejtë dhe i lehtë me standardet HI96722-11 CAL Check™.

HI96-series-steps

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara