SKU
HI96731-11

Standardet e Zinkut (CAL Check™ )- HI96731-11

19 572,82 Lekë
In stock
Standardet e zinkut HI96731-11 (HI93731-01 ) ofrojnë një zgjidhje të thjeshtë për kalibrimin dhe validimin e fotometrit portativ HI96731. Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në fabrikën tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e analizës jep numrin e lotit, vlerat e referencës dhe datën e skadencës.
  • I pajisur me Certifikate Analize
  • Vlera standarde prej 1,50 ± 0,020 mg/L zink @ 25°C

HI96731-11 është një grup standardesh kalibrimi me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të validojnë dhe kalibrojnë intervalin e zinkut që gjendet në fotometrin HI96731 që ka një diapazon zinku 0,00 deri në 3,00 mg/L (ppm). HI96731-11 përfshin një kyvetë të mbyllur "A" për zerimin e njehsorit dhe një kyvetë "B" që përdoret për të validuar ose kalibruar. Leximi i pritur nga standardi "B" është 1,50 ± 0,05 mg/L zink @ 25°C. Seti i kalibrimit prodhohet në fabrikën tonë të prodhimit duke përdorur kimikate të klasës së reagentëve në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

I pajisur me Certifikate Analize

  • Kodi i produktit
  • Numri i lot-it
  • Data e skadencës
  • Vlera standarde @ 25°C

Paketohen me kontejnerë magazinimi

  • I mbron nga thyerja aksidentale

Validimi dhe kalibrimi i zinkut për fotometrin portativ HI96731 janë të shpejta dhe të lehta me standardet HI96731-11 CAL Check.

HI96 series steps

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara