SKU
HI96737-11

Standard për përcaktimin e Argjendit (CAL Check™) - HI96737-11

19 572,82 Lekë
In stock
Standardet e argjendit HI96737-11 (CAL Check™) ofrojnë një zgjidhje të thjeshtë për kalibrimin dhe validimin e fotometrit portativ HI96737. Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në fabrikën tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e analizës ka të shënuar numrin e lotit, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për gjurmueshmërinë kur certifikon fotometrin HI96737.
  • I pajisur me Certifikatë Analize
  • Vlera standarde prej 0,500 ± 0,010 mg/L argjend @ 25°C
  • I ripërdorshëm për një kohë të gjatë

HI96737-11 është një grup standardesh kalibrues me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të validojnë dhe kalibrojnë fotometrin portativ HI96737 që ka një interval përcaktimi të argjendit 0,000 deri në 1,000 mg/L (ppm). HI96737-11 përfshin një kyvetë të mbyllur "A" për zerimin e njehsorit dhe një kyvetë "B" që përdoret për të validuar ose kalibruar. Leximi i pritur nga standardi "B" është 0,500 ± 0,010 mg/L argjend @ 25°C. Seti i kalibrimit prodhohet në fabrikën tonë të prodhimit duke përdorur kimikate të pastra.

I pajisur me Cerifikatën e Analizës

  • Numri i lot-it
  • Data e skadencës
  • Vlera standarde @ 25°C
  • Numri i referencës NIST 

Të pajisur me kontejnerë magazinimi

  • I mbron nga thyerja aksidentale

 

Validimi dhe kalibrimi i fotometrit portativ HI96737 është i shpejtë dhe i lehtë me standardet CAL Check™ HI96737-11.

HI96-series-steps

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara