SKU
HI96750-11

Standardet e Kaliumit (CAL Check™) - HI96750-11

19 572,82 Lekë
In stock
Standardet e kaliumit HI96750-11 (CAL Check™) ofrojnë një zgjidhje të thjeshtë për kalibrimin dhe validimin e fotometrit portativ HI96750. Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në fabrikën tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e analizës jep numrin e lotit, vlerat e referencës dhe datën e skadencës.
  • I pajisur me Certifikatë Analize
  • Vlera standarde prej 5,0 ± 0,5 mg/L kalium (Low Range) @ 25oC
  • Vlera standarde prej 50 ±5 mg/L kalium (Medium Range) @ 25oC

Detajet

HI96750-11 është një grup standardesh kalibrues me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të validojnë dhe kalibrojnë fotometrat portativë HI96750 që kanë një interval kaliumi 0,0 deri në 10,0 mg/L (ppm) (vlow range) dhe 10 deri në 100 mg/L kalium (medium range). HI96750-11 përfshin një kyvetë të mbyllur "A" për zerimin e njehsorit dhe një kyvetë "B" që përdoret për të validuar ose kalibruar. Leximi i pritur nga standardi "B" është 5,0 ± 0,5 mg/L kalium @ 25°C për diapazonin e ulët dhe 50 ±5 mg/L kalium @ 25°C për intervalin mesatar. Seti i kalibrimit prodhohet në fabrikën tonë të prodhimit duke përdorur kimikate të shkallës së reagentit në një mjedis të kontrolluar nga temperatura. HI96700-11 është i  pajisur me Certifikatën e Analizës

  • Kodi i produktit
  • Numri i lot-it
  • Data e skadencës

Paketohen me kontejnerë magazinimi

  • I mbron nga thyerja aksidentale
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara