SKU
HI96770-11

Standard për përcaktimin e Silicës (High Range Cal Check™) - HI96770-11

19 572,82 Lekë
In stock
Standardet e silicës HI96770-11 (CAL Check™) ofrojnë një zgjidhje të thjeshtë për kalibrimin dhe validimin e fotometrit portativ High Range HI96770. Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në fabrikën tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e analizës jep numrin e lotit, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për gjurmueshmërinë kur certifikon fotometrin HI96770.
  • I pajisur me Certifikatë Analize
  • Vlera standarde prej 150 ±2,5 mg/L (ppm) SiO2
  • I ripërdorshëm për një kohë të gjatë
 

Standardet CAL Check™ 

HI96770-11 është një grup standardesh kalibrues me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të vërtetojnë dhe kalibrojnë fotometrin portativ të silicës HI96770. HI96770-11 përfshin një kyvetë të mbyllur "A" për zerimin e njehsorit dhe një kuvetë "B" që përdoret për të validuar ose kalibruar. Vlera standarde e kyvetës “B” është 150 ±2,5 mg/L (ppm) SiO2. Një lexim i pranueshëm kur vërtetohet HI96770 me standardet është 150 ±5 mg/L @ 25°C. Seti i kalibrimit prodhohet në fabrikën tonë të prodhimit  duke përdorur kimikate të pastra.

I pajisur me Cerifikatën e Analizës

  • Numri i lot-it
  • Data e skadencës
  • Vlera standarde @ 25°C
  • Numri i referencës NIST 

Të pajisur me kontejnerë magazinimi

  • I mbron nga thyerja aksidentale

 

Validimi dhe kalibrimi i fotometrit portativ HI96770 është i shpejtë dhe i lehtë me standardet CAL Check™ HI96770-11.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara