SKU
HI97701-11

Tretësira kalibruese standarte për klorin e lirë dhe total CAL Check™ HI97701-11

19 572,82 Lekë
In stock

Standardet e Klorit të Lirë dhe Total  HI97701-11 si një tretësirë e thjeshtë për kalibrimin dhe vlefshmërinë e Fotometrit të Klorit të Lirë HI97701 që ka një diametër 0.00 deri në 5.00 mg/L (ppm). Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në strukturën tonë moderne dhe vjen i pajisur me një certifikatë të analizave. Çertifikata e analizave siguron numrin e lot-it, vlerat referuese dhe datën e skadencës për fotometrin HI97701.

  • E pajisur me çertifikatën e analizave
  • Vlera standarde prej 1.00 ±0.03 mg/L (ppm)  klori total dhe I lirë@ 25°C
  • I ripërdorshëm me qëndrueshmëri të gjatë

HI97701-11 është një set i standardeve të kalibrimit që i lejon përdoruesit të bëjnë të vlefshme dhe të kalibrojnë fotometrin HI97701 .HI97701-11 përfshin një kuvet "A" të vulosur për zerimin e matësit dhe një kuvet "B" që përdoret për të kalibruar. Një lexim i pranueshëm i kuvetës "B"  standardet është 1.00 ±0.03 mg/L @ 25°C. Seti i kalibrimit prodhohet në strukturën tonë moderne të prodhimit duke përdorur kimikate të gradës reagente në një mjedis të kontrolluar .

CAL Check™ standarte me çertifikatë

HI97701-11 standardet përdoren për kalibrimin dhe verifikimin e performancës së fotometrit HI977 me funksionin CAL Check.

E pajisur me çertifikatën e analizës

  • Numri i lotit
  • Data e skadencës
  • Vlera standarde @ 25 C°
  • Matësi i referencës NIST i gjurmueshëm

Enë ruajtjeje të sigurta

  • Dritë aq sa duhet
  • Mbron nga thyerjet aksidentale

 

Specifikimet

Paketa

Standardet e vulosura: 0.00 dhe 1.00 mg/L

Sasia

1 setTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara