SKU
HI97710-11

Tretësira standarte kalibruese pH HI97710-11

19 572,82 Lekë
In stock

Standardet e Kontrollit™ TË CAL HI97710-11 ofrojnë një zgjidhje të thjeshtë për kalibrimin dhe vlefshmërinë e fotometrive portative . Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në strukturën tonë moderne dhe vjen i furnizuar me  certifikatë të analizës. Çertifikata e analizës siguron numrin e lotit, vlerat referuese dhe datën e skadimit për fotometrat e pH-së.

  • E pajisur me çertifikatën e analizës
  • Vlera standarde e pH 7.0 ±0.05 @ 25°C
  • I ripërdorshëm me qëndrueshmëri të gjatë

HI97710-11 është një grup i cilësisë së lartë të standardeve të kalibrimit që i lejon përdoruesit të bëjnë të vlefshme dhe të kalibërojë gamën e pH që gjendet në fotometrat portativë të përputhshëm që kanë një gamë 6.5 deri në 8.5 pH. Hi96710-11 përfshin një kuvet të vulosur "A" për zerimin e matësit dhe një kuvet "B" që përdoret për të kalibruar. Leximi i pritshëm nga standardi "B" është pH 7.0 ±0.1 @ 25C. Seti i kalibrimit prodhohet në strukturën tonë moderne të prodhimit duke përdorur kimikate të gradës reagente në një mjedis të kontrolluar

CAL Check™ standarte me çertifikatë

HI97710-11 standardet përdoren për kalibrimin dhe verifikimin e performancës së fotometrit HI977 me funksionin CAL Check.

E pajisur me çertifikatën e analizës

  • Numri i lotit
  • Data e skadencës
  • Vlera standarde @ 25 C°
  • Matësi i referencës NIST i gjurmueshëm

Enë ruajtjeje të sigurta

  • Dritë aq sa duhet
  • Mbron nga thyerjet aksidentale

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara