SKU
HI97715-11

Standardet e Amoniakut me Diapazon Mesatar CAL Check™ HI97715-11

19 572,82 Lekë
In stock

Standardet CAL Check me diapazon mesatar të amoniakut HI97715-11 ofrojnë një zgjidhje të thjeshtë për kalibrimin dhe validimin e fotometrit me interval mesatar të amoniakut HI97715. Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në fabrikën tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e analizës jep numrin e lotit, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për gjurmueshmërinë gjatë certifikimit të fotometrit HI97715.

  • I pajisur me Certifikatë Analize
  • Vlera standarde prej 6,0 ± 0,050 mg/L amoniak (si NH3-N) @ 25°C
  • I ripërdorshëm me qëndrueshmëri të gjatë të ruajtjes

Detajet

HI97715-11 është një grup standardesh kalibrimi me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të validojnë dhe kalibrojnë fotometrin e amoniakut me diapason të mesëm HI97715. HI97715-11 përfshin një kyvetë të mbyllur "A" për zerimin e njehsorit dhe një kyvetë "B" që përdoret për të validuar ose kalibruar. Leximi i pritur nga standardi "B" është 6,0 ± 0,2 mg/L amoniak (si NH3-N) @ 25°C. Seti i kalibrimit prodhohet në fabrikën tonë të prodhimit më të avancuar duke përdorur kimikate të shkallës së reagentit në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

Standardet CAL Check™ me certifikatë

Standardet HI97715-11 CAL Check™ përdoren për kalibrimin dhe validimin e performancës së fotometrave HI977xx me funksionin CAL Check. I pajisur me:

  • Certifikatë Analize
  • Numrin e lotit
  • Data e skadencës
  • Vlera standarde @ 25 °C
  • Matësi i referencës NIST i gjurmueshëm

Sigurohen kontejnerë magazinimi

  • Të lehtë për tu transportuar
  • Sigurojnë mbrojtje nga thyerja aksidentale

Specifikimet

Paketimi

standarde të mbyllura: 0.0 dhe 6.0 mg/L amoniak-azot

Sasia

1 set

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara