SKU
HI7698194-1

Sensor rezervë për pH/ORP për sondën HI769819X- HI7698194-1

25 689,32 Lekë
In stock

HI7698194-1 është një sensor i zëvendësueshëm i pH/ORP për përdorim me familjen e matësve dhe sondave portative multiparametrik të Hanna-s. Trupi i sensorit është i ndërtuar nga materiali PEI i qendrueshëm dhe përmban një dizajn kryqëzimi të dyfishtë qeramike. HI7698194-1 përmban një majë qelqi që përcakton pH me një kunj sensori ORP prej platini. Çdo modul është i koduar me ngjyra për instalim dhe integrim të lehtë me sondën.

  • Trupi i sensorit PEI
  • Referenca e kryqëzimit të dyfishtë prej qeramike
  • Sensori i koduar me ngjyra

Trupi i sensorit PEI


Trupi i elektrodës PEI (polieterimid) është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh dhe është i përshtatshëm për matjet në terren për shkak të qendrueshmërisë së tij. Mbrojtja rreth majës së xhamit sferik minimizon thyerjen për shkak të përplasjes ose rënies aksidentale të elektrodës. Plastika PEI është një plastikë me cilësi të lartë që është kimikisht rezistente ndaj shumë kimikateve të ashpra.

Elektroda referuese


Një elektrodë me lidhje të dyfishtë ka një ndarje të brendshme që rrethon telin e referencës. Jonet e argjendit janë të pranishëm në elektrolitin e ndarjes së brendshme, e cila strehon telin e referencës Ag/AgCl; elektroliti jashtë kësaj ndarje është pa argjend. Dizajni i kryqëzimit të dyfishtë do të thotë që praktikisht asnjë argjend nga elektroda nuk hyn në mostër. Ky dizajn lejon matjet në aplikime ku jonet e argjendit në mostër janë të padëshirueshme ose ka të ngjarë të formohen precipitate argjendi në kryqëzim.


Sensori i koduar me ngjyra


Sensorët janë të koduar me ngjyra që të përputhen me portat e sensorit në sondë për lidhje dhe identifikim të shpejtë, të zëvendësueshme në terren.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara