SKU
HI839800-02

COD NXEHËS I TESTEVE ( TUB)- HI839800

105 815,53 Lekë
In stock

Ngrohësi HI839800 COD është një termoreaktor i lehtë për t'u përdorur i ndërtuar me materiale të qëndrueshme. Përmban 25 vende për testet dhe një vend për të vendosur një dorezë për temperaturën. Sic dhe shikohet në figurë përmban dy shigjeta që rregullojnë kohën dhe një buton për të përcaktuar temperaturën 150 gradë celcius --- 105 gradë celcius, gjithashtu dhe një ekran LCD.

Përmban dy profile të përcaktuara temperature 150 gradë celcius dhe 105 gradë celcius. Eksperimentet më COD apo fosfor realizohen në 150 gradë, ndërsa ato me azot në 105 gradë celcius. Automatikisht ngrohen në temperaturën e vendosur dhe e mban për aq kohë sa është vendosur në timer.

 

Të dhëna

Predefined Temperature Settings - Ngrohësi i tubave testues përmban dy profile të paracaktuara të temperaturës në 150ºC (221ºF) dhe 105ºC (301ºF) që mund të zgjidhen me shtypjen e një butoni.

Alarmet e temperaturës - HI839800 lajmëron përdoruesit në rast se temperatura e bllokut të ngrohjes është ose mbi ose nën temperaturën e vendosur. Një ikonë u kujton përdoruesve të presin derisa blloku i ngrohjes të jetë ftohur ose ngrohur para se të fusë mostrat e tyre.

In built-in Timer – Një opsion për të vendosur kohën deri në 180 minuta i lejon përdoruesit të caktojnë me lehtësi kohën e kërkuar  duke shtypur thjesht shigjetat lart e poshtë. Pasi është caktuar një kohë dhe elementi i ngrohjes është i qëndrueshëm, një shtypje e butonit START fillon procedurën.

Parandalimi i mbinxehjes - HI839800 përmban një fitil termik që parandalon mbinxehjen. Nëse mbinxehja ndodh, ngrohësi fiket automatikisht dhe të gjitha dritat treguese LED fiken.

Dy mënyra operative - Hi839800 përmban dy mënyra operative: idle dhe ngrohje. Modaliteti Idle është mënyra e parazgjedhur në të cilën ngrohësi mat dhe shfaq temperaturën aktuale, temperaturën e synuar, orën e reagimit, dhe një etiketë "idle". Modaliteti i ngrohjes aktivizohet kur përdoruesit shtypin butonin START; fillon kur ngrohet aktivisht dhe vazhdon gjatë kohës së numërimit mbrapsht.

Display LCD i vazhdueshëm - Temperatura e bllokut është e shfaqur në mënyrë të vazhdueshme ,lehtë për t'u lexuar, edhe kur nuk ka program aktiv të temperaturës që funksionon. Të gjitha informacionet e duhura përveç temperaturës janë lehtësisht të dukshme gjatë modalitetit të ngrohjes dhe idle.

Mesazhet ERROR – Mesazhe që paralajmërojnë për probleme duke përfshirë temperaturën e lartë ose të ulët, sipërfaqen e nxehtë, ose mosfunksionimin e sistemit të ngrohjes shfaqen në ekranin tuaj

 

Specifikimet

 

Paisjet per ndezje

115 Vac; 60 Hz; 250 W

Mjedisi

5 ne 50°C (41 ne 122°F)

Dimensionet

190 x 300 x 95 mm (7.5 x 11.8 x 3.7")

Pesha

afersisht 4.8 kg (10.6 lb)

Rezolucioni

0.1°C / 0.1°F

Saktesia

±0.4 °C / ±0.8 °F COD

Temperatura e reaksionit

105°C ose 150°C (221°F ose 302°F)

Stabiliteti i temp

±0.5°C

Temperatura Range   

-10°C ne 160°C

Temperatura Saktesia

±2°C (@ 25°C)

Kapaciteti

25 viale (dia 16 x 100 mm)

Koha e nxehjes

10 deri ne 15 minuta, varet nga temp e zgjedhur

Procedura

e programuar (0 ne 180 minuta) ose infinity mode

Materiali qe bllokon temp

Aluminium

Informacion

HI839800 vjen se bashku me karikues dhe manual

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara