SKU
HI93701-F

Reagent likuid për klorin e lirë(300 teste) HI93701-F

3 547,57 Lekë
In stock

HI93701-F janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të klorit të lirë, për përdorim me linjën e Hanna-s. Këto reagentë me cilësi të lartë kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadimit në çdo shishe për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre made
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Shënuar në to data e skadimit dhe numri i shortit për gjurmueshmërinë

Detaje

Hi93701-F janë reagentë të lëngshëm me cilësi të lartë që lejojnë përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Këto reagents ndjekin Metodën DPD në të cilën reagimi mes klorit dhe reagentit shkakton një ngjyrë rozë në mostër. Duke shtuar thjesht 3 pikat e HI93701A-F dhe 3 pika të reagentëve HI93701B-F në mostër, reaksioni do të ndodhë dhe një nga matësat e Hanna-s do të përcaktojë përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) të klorit të lirë. Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.00 deri në 5.00 mg/ L klorin të lirë.

Fotometrat e përputhshëm Përfshijnë:

HI83099

HI83200

HI83203

HI83205

HI83206

HI83208

HI96724

Specifikimet

Paketa

shishe

Sasia

300 teste

Metoda

Përshtatja e metodës USEPA 330.5 dhe Metoda Standarde 4500-Cl G.Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara